NUFFNANG

pages

Wednesday, December 5, 2012

Saturday, July 14, 2012

kemeja boy

Kaler hijau. Brand : jkids Saiz : 9-10 y
Kondisi : 9/10 Kain dan kaler masih baik. Boleh buat baju raya. Rm8.

prelovee kemeja garfield original.

Saiz : 10y. Kaler dark green army. Brand : garfield. Like new. Kondisi : 10/10. Rm15.

preloved baju kanak-kanak

Salam syaaban semua... Tak lama lagi kita akan meyambut bulan kegemaran kita, iaitu bulan ramadhan. Syukran... Saya nak clearkan wardobe anak2 saya yang sesak tu... Pakaian masih tip top. Reason coz anak dah tak muat lagi.. Ada dari butik mari, kiko, bum and kiki lala. Will upload asap ye. Murah je.

Tuesday, May 15, 2012

KEDAI PAKAIAN DAN AKSESORI TERKINI BARU DIBUKA

Salam semua, saja nak war-warkan, sebuah kedai online yg menjual pakaian dan aksesori ibu dan anak telah dibuka.
klik di sini untuk blog,
http://rosebud-hanger.blogspot.com
Facebook pun ada. taip rosebudhangerenterprise

Friday, March 9, 2012

HI!
JOM JADI DEALER AVON.
JANA PENDAPATAN DAN DAPATKAN ELAUN KERETA RM1000 SEBULAN
DAPAT MELANCONG LAGI
TAHUN 2012: KOREA, UMRAH & CHENG DU, CHINA

BERMINAT? HUBUNGI SAYA SEGERA..
BANYAK GANJARAN MENANTI ANDA....
012-3494070( sms only)